BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

Zakaj delati estetske posege obraza v zobozdravstveni polikliniki?

V današnjem svetu, kjer se lepota pogosto povezuje s samozavestjo, estetsko polepšanje obraza postaja vse bolj priljubljeno. Zobozdravstvena poliklinika Arena Dental je razširila svojo ponudbo storitev z estetskimi posegi za obraz. V tem blogu bomo raziskali, zakaj je prav zobozdravstvena poliklinika idealno mesto za takšne posege, in poudarili prednosti strokovnosti, celovitosti in varnosti, ki jih nudimo našim pacientom.

AVTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

Katere estetske posege zdaj ponujamo?

V polikliniki Arena Dental lahko zdaj najdete tri nove storitve za estetiko obraza, med katerimi so: botoks, hialuronski polnila in PRP tretma.

Botoks je revolucionarni estetski postopek, ki cilja na zmanjšanje vidnosti gub in drobnih linij na obrazu. V naši polikliniki se ta tehnika izvaja z vrhunsko strokovnostjo in natančnostjo. Naši zdravniki, certificirani za ta poseg, uporabljajo najnovejše tehnike za dosego naravnega videza in ohranjeno mladostnost kože.

Botoks tretma običajno traja okoli 10-15 minut, prvi rezultati pa so vidni v nekaj dneh po posegu. Popoln učinek traja približno 3-6 mesecev, po tem pa se postopek lahko ponovi.

Cena botoks tretmaja se razlikuje glede na število uporabljenih enot in območje, ki se obdeluje. Naši strokovnjaki bodo med posvetovanjem zagotovili podrobne informacije o ceni, okvirna cena za 50 enot pa znaša 300 €. Kar se tiče morebitne bolečine in stranskih učinkov, večina pacientov opisuje blago pekočo bolečino med injekcijami, vendar je nelagodje kratkotrajno. Možni stranski učinki vključujejo začasno rdečico ali otekanje na mestu injekcije, vendar te reakcije običajno minejo v nekaj dneh.

Blog header (30)

Hialuronski polnila predstavljajo varen in učinkovit način za oblikovanje kontur obraza, zapolnjevanje gub in povečanje volumna ustnic. Naši strokovnjaki z globokim razumevanjem anatomije obraza nudijo personalizirane tretmaje, ki poudarjajo naravno lepoto pacienta. S skrbnim načrtovanjem in natančno izvedbo dosegamo rezultate, ki so skladni in estetsko privlačni.

Učinki hialuronskih polnil so takoj vidni, popoln učinek pa je opazen v nekaj dneh po tretmaju. Trajanje rezultatov se razlikuje glede na tip polnila in obdelano območje, običajno med 6 meseci in 2 letoma. Cena hialuronskih polnil je odvisna od količine uporabljenega polnila in obdelanega območja, cena za 1 ml pa znaša 320 €. Naši strokovnjaki bodo med posvetovanjem zagotovili podrobne informacije o ceni.

Večina pacientov med tretmajem doživlja minimalno nelagodje, možno pa je otekanje ali rdečica na mestu injekcije. Ti stranski učinki običajno izginejo v nekaj dneh.

Blog header (31)

Platelet-Rich Plasma (PRP) tretma predstavlja inovativno tehniko, ki spodbuja regeneracijo kože in proizvodnjo kolagena. Naši strokovnjaki uporabljajo to tehniko za izboljšanje teksture kože, zmanjšanje nepravilnosti ter dosego svežega in mladostnega videza. S posameznim pristopom k vsakemu pacientu zagotavljamo, da PRP tretma nudi dolgotrajne in naravne rezultate.

PRP tretma običajno zahteva serijo tretmajev v intervalih nekaj tednov. Prvi rezultati so vidni v nekaj tednih po začetnem tretmaju, popoln učinek pa se doseže po nekaj mesecih. Cena tega tretmaja znaša 300 €.

Blog header (29)

Zakaj opraviti estetski poseg za obraz v zobozdravstveni polikliniki?

Sodobna zobozdravstvo prepoznava pomembnost integracije estetskih načel v svoje pristope. Naši zobozdravniki imajo globoko razumevanje anatomije obraza ter številne certifikate za natančno in pravilno korekcijo obraza z estetskimi posegi, kar jih naredi idealne strokovnjake za izvajanje estetskih posegov. S kombinacijo strokovnosti v dentalni in estetski medicini zagotavljamo popolno nego obraza in nasmeha na enem mestu.

Poleg tega kombinacija estetskih posegov za obraz in zobozdravstvenih storitev omogoča pacientom, da dosežejo vse svoje estetske cilje na enem mestu, z vrhunsko nego in strokovnostjo naših ekip.

Estetsko polepšanje obraza v zobozdravstveni polikliniki Arena Dental predstavlja spoj strokovnosti, varnosti in praktičnosti. Naši zdravniki so usposobljeni in certificirani za izvajanje teh posegov, naš cilj pa je pacientom zagotoviti popolno nego za njihovo lepoto in samozavest na enem mestu. Obiščite nas in odkrijte, kako lahko izboljšamo vaš nasmeh in lepoto obraza z zanesljivostjo in strokovnostjo, ki jo nudimo.

Če imate vprašanja o zobozdravstvenih storitvah ali estetskih posegih za obraz, nas prosimo kontaktirajte in prejeli boste možnost brezplačnega posvetovanja, na katerem boste lahko izvedeli, katera storitev bi bila idealna za vaš novi nasmeh ali korekcijo obraza, o kateri sanjate!

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet z zobozdravnikom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.

Zadnje objave

Zakaj delati estetske posege obraza v zobozdravstveni polikliniki?

Preberi več
Preberi več

Krvavenje dlesni - naključje ali razlog za skrb?

Preberi več
Preberi več