Z analiziranjem potreb in upoštevanjem želja ter finančnih zmožnosti vsakega pacienta iz dneva v dan ustvarjamo nove, čudovite in zdrave nasmehe. Zadovoljen in srečen obraz naših pacientov je naše največje priporočilo.

 • Kovinsko-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Temu pacientu so manjkali štirje zobje, ostali pa so bili v zelo slabem stanju. Po specialističnem pregledu, na katerem smo izvedli popolno diagnostiko in mu predstavili načrt zdravljenja, se je pacient odločil zobe nadomestiti z zobnimi vsadki, estetiko in funkcionalnost ostalih zob pa smo popravili s kovinsko-keramičnimi kronami.

  Več o kovinsko-keramičnih kronah
  Slučaj 1: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 1: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • Kovinsko-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Ta pacient je imel vnetje dlesni in težave z bruksizmom, zato so bili njegovi zobje v zelo slabem stanju. Po specialističnem pregledu in celoviti diagnostiki smo pacientu predstavili načrt zdravljenja in začeli s temeljitim čiščenjem in parodontološkim zdravljenjem vseh vnetih zob. Poslabšano estetiko in funkcionalnost smo nato popravili s kovinsko-keramičnimi kronami.

  Več o kovinsko-keramičnih kronah
  Slučaj 2: Prije ugradnje metal keramičkih krunica
  Slučaj 2: Nakon ugradnje metal keramičkih krunica
 • Cirkonij-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Ta pacientka je želela izboljšati celotno estetiko in funkcijo svojih zob. Po natančni diagnostiki in pogovoru z našo ekipo strokovnjakov se je odločila za cirkonij-keramične krone, s katerimi so bili njeni zobje znova čudoviti in videti naravni.

  Več o cirkonij-keramičnih kronah
  Slučaj 3: Prije ugradnje cirkon keramičkih krunica
  Slučaj 3: Nakon ugradnje cirkon keramičkih krunica
 • Cirkularni mostiček s cirkonij-keramičnimi zobnimi kronami

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Ta pacient, ki je bil nezadovoljen zaradi poškodovanih zob in splošnega videza svojega nasmeha, je kot rešitev za obe čeljusti izbral cirkularni mostiček. Cirkularni mostiček tvorijo cirkonij-keramične krone, s katerimi smo vse zobe ene čeljusti združili v lep zobni niz.

  Več o cirkonij-keramičnih kronah
  Slučaj 4: Prije ugradnje cirkularnog mosta i cirkonskih krunica
  Slučaj 4: Nakon ugradnje cirkularnog mosta i cirkonskih krunica
 • Cirkonij-keramične krone

  Čas izdelave: 4–5 dni

  Pacientka ni bila zadovoljna z videzom, barvo in obliko svojih zob. Ko smo izvedli popolno analizo in diagnostiko njene dentalne situacije, smo odpravili estetske in funkcionalne težave z vgradnjo cirkonijevih kron, ki smo jih hitro izdelali v našem zobotehničnem laboratoriju. S tem so bili pacientkini zobje znova videti naravni, na obraz pa se ji je vrnil čudovit nasmeh, ki ga je dolgo skrivala.

  Več o cirkonij-keramičnih kronah
  Slučaj 5: Prije ugradnje cirkon keramičke krunice
  Slučaj 5: Nakon ugradnje cirkon keramičke krunice

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet z zobozdravnikom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.