Ručna dorada fiksne proteze ALL ON 4

  • Večletna garancija na protetične rešitve
  • Doživljenjska garancija za zobne vsadke
  • Izdelava vrhunskih rešitev v kratkem roku
  • Najkakovostnejši materiali, ki so ekološko povsem sprejemljivi
  • 100-odstotno zadovoljstvo naših strank
Timski rad doktora i zubotehničara

Sodelovanje, iz katerega se rodi najlepši nasmeh

Za ustvarjanje najlepšega nasmeha morata zobozdravnik in zobotehnik sodelovati in velika prednost je, ko sta del iste ekipe.

Prav zato v polikliniki Arena Dental ponujamo celoten nabor stomatoloških storitev. Nenehno spremljamo svetovne trende, vlagamo v lastno tehnologijo in ljudi ter pomikamo meje kakovosti, hitrosti in profesionalnosti. Rezultat vsega navedenega so vrhunske in dolgotrajne dentalne rešitve, po katerih nas pacienti tudi prepoznajo.

Naročite se na brezplačen pregled

Povsem digitalni laboratorij za hitro in natančno izdelavo

Z uporabo digitalne tehnologije CAD/CAM bo naša ekipa 13 izkušenih zobozdravstvenih tehnikov ustvarila popolno protetično rešitev za vas, in to v samo nekaj korakih.

Najprej zobe skeniramo z uporabo intraoralnega in ekstraoralnega skenerja. Slednji geometrijske podatke (dimenzije zob) spremeni v digitalno, tridimenzionalno obliko, ki se lahko nato oblikuje v računalniškem programu.

Najprej zobe skeniramo z uporabo intraoralnega in ekstraoralnega skenerja. Slednji geometrijske podatke (dimenzije zob) spremeni v digitalno, tridimenzionalno obliko, ki se lahko nato oblikuje v računalniškem programu.

01
CAM-CAD izrada akrilat totalne proteze

Kaj je tehnologija CAD/CAM?

CAD/CAM je digitalna tehnologija, ki vključuje najnovejše metode 3D-skeniranja, projektiranja in tiskanja vseh vrst protetičnih nadomestkov. CAD je kratica za angleški izraz Computer Aided Design oziroma računalniško podprto oblikovanje. CAM je kratica za Computer Aided Manufacturing, kar v prevodu pomeni računalniško podprta izdelava.

To tehnologijo uporabljamo za zagotovitev izdelave najkakovostnejših nadomestkov za zobe in poenostavitev procesa. Naj gre za zobne mostičke, krone ali luskice – s tehnologijo CAD/CAM lahko zagotovimo, da končne rešitve izpolnjujejo vse tehnične, zdravstvene in estetske zahteve in imajo daljšo življenjsko dobo, kot jo omogoča kateri koli drug način izdelave.

Izdelujemo vse vrste protetičnih rešitev

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet s stomatologom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.