Poiščite

Zakaj delati estetske posege obraza v zobozdravstveni polikliniki?

V današnjem svetu, kjer se lepota pogosto povezuje s samozavestjo, estetsko polepšanje obraza postaja vse bolj priljubljeno. Zobozdravstvena poliklinika Arena Dental je razširila svojo ponudbo storitev z estetskimi posegi za obraz. V tem blogu bomo raziskali, zakaj je prav zobozdravstvena poliklinika idealno mesto za takšne posege, in poudarili prednosti strokovnosti, celovitosti in varnosti, ki jih nudimo našim pacientom.

Preberi več

Krvavenje dlesni - naključje ali razlog za skrb?

Parodontitis, kompleksna vnetna bolezen dlesni, predstavlja izziv za ustno zdravje. Zgodnje prepoznavanje simptomov, kot so krvavenje in umik dlesni, je ključno za diagnozo, ki se postavi z natančnimi kliničnimi pregledi. Zdravljenje sega od strokovnega čiščenja do kirurških posegov, prilagojenih stopnji bolezni. Poudarek na preprečevanju, z rednim vzdrževanjem ustne higiene in zavedanjem o tveganih dejavnikih, je ključen za ohranjanje ustnega zdravja in preprečevanje resnih zapletov parodontitisa. V današnjem blogu bomo raziskali globlji vidike parodontitisa, od vzrokov in simptomov do diagnoze, zdravljenja in pomembnosti preprečevanja.

Preberi več

Krone ali luske: razlike in prednosti

Pri iskanju izboljšanja estetike in funkcionalnosti nasmeha je ključno razumeti razlike med zobnimi luskami in zobnimi kronami, da lahko sprejmete informirano odločitev o optimalni rešitvi za vašo zobozdravstveno situacijo. Današnji blog je ponudil temeljito analizo značilnosti, prednosti in razlik med tema dvema zobozdravstvenima rešitvama.

Preberi več

Osnove Zobnih Implantatov: PRVI KORAK K TRAJNEMU NASMEHU

Zobni implantati niso le tehnološko napredna rešitev za zamenjavo izgubljenih zob, ampak tudi ključ do povratka nasmeha, ki bo trajal vse življenje. Prvi korak k trajnemu nasmehu se začne s posvetovanjem z izkušenimi strokovnjaki, ki vas bodo vodili skozi postopek in vam nudili personalizirano nego. Če sanjate o popolnem nasmehu in izboljšani kakovosti življenja, bi zobni implantati lahko bili prav to, kar potrebujete.

Preberi več

ZOBNE LUSKICE - V koliko obiskih je Lara Santini dobila popolnoma naraven in trajen nasmeh?

Lara Santini se je odločila, da lepoto svojega obraza še poudari in svoj nasmeh pripelje do estetske in funkcionalne popolnosti. Larin glavni kriterij je bila naravna belina ter naraven videz in oblika njenih zob in ker so bili Larini naravni zobje v zdravem zobnem stanju, smo se odločili za zobne luskice – storitev, ki bo z minimalnim brušenjem popolnoma zadovoljila vse njene želje. Kako je potekal celoten proces od začetka do čudovitega novega nasmeha si lahko preberete v našem novem blogu, kjer je Lara delila svojo izkušnjo v polikliniki Arena Dental!

Preberi več

Izbira znamke zobnih implantatov: Ali odločitev vpliva na pacientovo ustno zdravje?

Ko gre za nadomeščanje izgubljenih zob, so zobni implantati postali zlati standard. Pacientom lahko povrnejo nasmeh in samozavest, hkrati pa zagotavijo trajen in funkcionalen nadomestek naravnih zob. Se pa postavlja vprašanje: Ali je izbira znamke zobnih implantatov res pomembna? V tem blogu podrobneje raziskujemo to temo in primerjamo standardne implantate znamke MIS in vrhunske implantate znamke Straumann, tako da ste lahko prepričani v svojo odločitev o ustnem zdravju.

Preberi več

Zobne luske – nadgradnja nasmeha brez poškodb naravnih zob

Zobne luske predstavljajo inovativno rešitev za estetske probleme zob, ki omogočajo preoblikovanje nasmeha brez poškodb naravnih zob. Zaradi svoje estetske dovršenosti, minimalne invazivnosti in trajnosti so privlačna izbira za mnoge paciente, ki si prizadevajo za lep in sijoč nasmeh. V tem blogu vam predstavljamo vse podrobnosti o tej storitvi, katere so njene prednosti in kakšna je skupna cena.

Preberi več

Resnica o bolečini med in po namestitvi ALL-ON-4: Neboleča rešitev za nov nasmeh v polikliniki Arena Dental

ALL-ON-4 je inovativna metoda za zamenjavo celotnega niza zob v enem posegu. Postopek vključuje vstavitev le štirih zobnih vsadkov v čeljust, ki bodo služili kot osnova za pritrditev trajnih zobnih nadomestkov. Večina vprašanj naših pacientov glede te storitve je povezana z bolečino med vstavljanjem zobnih vsadkov in po celotnem posegu. Vse odgovore boste našli v našem novem blogu!

Preberi več