Poiščite

Krone ali luske: razlike in prednosti

Pri iskanju izboljšanja estetike in funkcionalnosti nasmeha je ključno razumeti razlike med zobnimi luskami in zobnimi kronami, da lahko sprejmete informirano odločitev o optimalni rešitvi za vašo zobozdravstveno situacijo. Današnji blog je ponudil temeljito analizo značilnosti, prednosti in razlik med tema dvema zobozdravstvenima rešitvama.

Preberi več

Osnove Zobnih Implantatov: PRVI KORAK K TRAJNEMU NASMEHU

Zobni implantati niso le tehnološko napredna rešitev za zamenjavo izgubljenih zob, ampak tudi ključ do povratka nasmeha, ki bo trajal vse življenje. Prvi korak k trajnemu nasmehu se začne s posvetovanjem z izkušenimi strokovnjaki, ki vas bodo vodili skozi postopek in vam nudili personalizirano nego. Če sanjate o popolnem nasmehu in izboljšani kakovosti življenja, bi zobni implantati lahko bili prav to, kar potrebujete.

Preberi več

ZOBNE LUSKICE - V koliko obiskih je Lara Santini dobila popolnoma naraven in trajen nasmeh?

Lara Santini se je odločila, da lepoto svojega obraza še poudari in svoj nasmeh pripelje do estetske in funkcionalne popolnosti. Larin glavni kriterij je bila naravna belina ter naraven videz in oblika njenih zob in ker so bili Larini naravni zobje v zdravem zobnem stanju, smo se odločili za zobne luskice – storitev, ki bo z minimalnim brušenjem popolnoma zadovoljila vse njene želje. Kako je potekal celoten proces od začetka do čudovitega novega nasmeha si lahko preberete v našem novem blogu, kjer je Lara delila svojo izkušnjo v polikliniki Arena Dental!

Preberi več

Izbira znamke zobnih implantatov: Ali odločitev vpliva na pacientovo ustno zdravje?

Ko gre za nadomeščanje izgubljenih zob, so zobni implantati postali zlati standard. Pacientom lahko povrnejo nasmeh in samozavest, hkrati pa zagotavijo trajen in funkcionalen nadomestek naravnih zob. Se pa postavlja vprašanje: Ali je izbira znamke zobnih implantatov res pomembna? V tem blogu podrobneje raziskujemo to temo in primerjamo standardne implantate znamke MIS in vrhunske implantate znamke Straumann, tako da ste lahko prepričani v svojo odločitev o ustnem zdravju.

Preberi več

Zobne luske – nadgradnja nasmeha brez poškodb naravnih zob

Zobne luske predstavljajo inovativno rešitev za estetske probleme zob, ki omogočajo preoblikovanje nasmeha brez poškodb naravnih zob. Zaradi svoje estetske dovršenosti, minimalne invazivnosti in trajnosti so privlačna izbira za mnoge paciente, ki si prizadevajo za lep in sijoč nasmeh. V tem blogu vam predstavljamo vse podrobnosti o tej storitvi, katere so njene prednosti in kakšna je skupna cena.

Preberi več

Resnica o bolečini med in po namestitvi ALL-ON-4: Neboleča rešitev za nov nasmeh v polikliniki Arena Dental

ALL-ON-4 je inovativna metoda za zamenjavo celotnega niza zob v enem posegu. Postopek vključuje vstavitev le štirih zobnih vsadkov v čeljust, ki bodo služili kot osnova za pritrditev trajnih zobnih nadomestkov. Večina vprašanj naših pacientov glede te storitve je povezana z bolečino med vstavljanjem zobnih vsadkov in po celotnem posegu. Vse odgovore boste našli v našem novem blogu!

Preberi več

Zobne krone: Zakaj so ključne za lepši nasmeh in zdrave zobe

Namestitev zobnih kron v zobni polikliniki Arena Dental prinaša številne prednosti, ki vam omogočajo nasmeh, o katerem ste vedno sanjali. Ne glede na razlog, ali želite obnoviti poškodovane zobe, izboljšati estetiko nasmeha ali zagotoviti trajnost vaših zob, je naš strokovni tim tu, da vas podpre in zagotovi odlično nego. V tej objavi bomo raziskali razloge, zakaj je namestitev zobnih prevlek vaša najboljša možnost in kako lahko obogatite svoje življenje s pomočjo našega strokovnega znanja in skrbnosti.

Preberi več

Zakaj ALL-ON-4 stane tako veliko?

Metoda ALL-ON-4 je ena od dražjih posegov v zobozdravstvenih ambulantah, s katero rešujemo popolno brezzobost, pacienti pa s tem pridobijo poln niz zob in doživljenjsko rešitev. Pogosto nas pacienti sprašujejo, zakaj je ALL-ON-4 tako drag in kaj upravičuje njegovo ceno? Danes bomo poskušali pojasniti, kaj se skriva za tako visoko ceno posega ALL-ON-4.

Preberi več