Poiščite

Resnica o bolečini med in po namestitvi ALL-ON-4: Neboleča rešitev za nov nasmeh v polikliniki Arena Dental

ALL-ON-4 je inovativna metoda za zamenjavo celotnega niza zob v enem posegu. Postopek vključuje vstavitev le štirih zobnih vsadkov v čeljust, ki bodo služili kot osnova za pritrditev trajnih zobnih nadomestkov. Večina vprašanj naših pacientov glede te storitve je povezana z bolečino med vstavljanjem zobnih vsadkov in po celotnem posegu. Vse odgovore boste našli v našem novem blogu!

Preberi več

Zobne krone: Zakaj so ključne za lepši nasmeh in zdrave zobe

Namestitev zobnih kron v zobni polikliniki Arena Dental prinaša številne prednosti, ki vam omogočajo nasmeh, o katerem ste vedno sanjali. Ne glede na razlog, ali želite obnoviti poškodovane zobe, izboljšati estetiko nasmeha ali zagotoviti trajnost vaših zob, je naš strokovni tim tu, da vas podpre in zagotovi odlično nego. V tej objavi bomo raziskali razloge, zakaj je namestitev zobnih prevlek vaša najboljša možnost in kako lahko obogatite svoje življenje s pomočjo našega strokovnega znanja in skrbnosti.

Preberi več

Zakaj ALL-ON-4 stane tako veliko?

Metoda ALL-ON-4 je ena od dražjih posegov v zobozdravstvenih ambulantah, s katero rešujemo popolno brezzobost, pacienti pa s tem pridobijo poln niz zob in doživljenjsko rešitev. Pogosto nas pacienti sprašujejo, zakaj je ALL-ON-4 tako drag in kaj upravičuje njegovo ceno? Danes bomo poskušali pojasniti, kaj se skriva za tako visoko ceno posega ALL-ON-4.

Preberi več

Kaj storiti, ko so dlesni vnete?

Gingivitis, znan tudi kot vnetje dlesni, je ena najpogostejših bolezni ustne votline. To je vnetni proces, ki prizadene mehka tkiva, ki obkrožajo zob. Nekateri simptomi gingivitisa vključujejo krvavenje dlesni pri ščetkanju ali nitkanju, rdečico, oteklino, bolečino, občutljivost na toplo in hladno, slab zadah, umik dlesni in spremembe v položaju zob ter majanje. Ko so dlesni vnete, je lahko neprijetno in celo boleče. Vendar ne skrbite, obstajajo stvari, ki jih lahko storite, da olajšate nelagodje in pospešite celjenje.

Preberi več

Najboljše rešitve za brezzobe čeljusti: Poiščite svoj popoln nasmeh

Manjkajoči zobje ne vplivajo le na samozavest in videz, ampak lahko povzročijo tudi druge težave, kot so žvečenje hrane, govor in številne druge. Da bi preprečili nelagodje in zaplete, ki so posledica odlašanja z obiskom zobozdravnika in reševanja problema brezzobe čeljusti in izgube zob, je pomembno pravočasno odreagirati in izbrati storitev, ki bo vse zobne težave rešila hitro, neboleče in po ceni, ki ustreza bolniku. Izguba zob in brezzoba čeljust sta lahko za mnoge ljudi vir velikih frustracij in težav.

Preberi več

Kako lahko zobni laser bistveno skrajša čas in nevšečnosti pri zdravljenju zob?

Uporaba dentalnega laserja v zobozdravstvu postaja vse bolj priljubljena zaradi svoje natančnosti, učinkovitosti in manj škodljivih učinkov na zdravo tkivo in okolico. V polikliniki Arena Dental naši zobozdravniki uporabljajo dentalni laser pri različnih zobozdravstvenih posegih, vključno z odstranjevanjem kariesa, lasersko terapijo dlesni, gingivektomijo, beljenje zob in razbarvanje zob.

Preberi več