Vrhunska nega po dostopni ceni

  • BREZ SKRITIH STROŠKOV

    Cenik smo oblikovali povsem pregledno – pri nas vedno veste, kaj plačate in koliko.

  • RAZLIČNI NAČINI PLAČILA

    Od gotovinskega do kartičnega – sami izberete, kateri način plačila vam najbolj ustreza.

  • POSTOPKI PO VAŠI IZBIRI

    Izbirali boste lahko med vsemi možnostmi zdravljenja, ne samo tistimi najdražjimi.

Profesionalno delo, prijazna komunikacija

Vsak pacient, ki mu pomagamo rešiti težave z zobmi, nam zelo veliko pomeni in prav s takšnim pristopom smo že narisali čudovite nasmehe na več kot 75.000 obrazov. Ko nas boste spoznali, vam bo takoj jasno, zakaj lahko svoj nov nasmeh zaupate prav nam.

Spoznajte našo strokovno ekipo

Vse za sijoče zobe in nov nasmeh na enem mestu

Poleg 11 sodobno opremljenih ordinacij z zelo prijetnim vzdušjem smo ponosni tudi na lasten zobotehnični laboratorij, 2D-ortopan, 3D- oziroma CBCT-napravo ter specialistično ordinacijo, kjer izvajamo kirurške posege. Vse skupaj nam omogoča zagotavljanje vrhunske predoperativne in postoperativne nege v skladu z najvišjimi standardi na svetu.

Doktor u radu s pacijentom u ordinaciji

S pomočjo računalnika v svojem digitalnem zobotehničnem laboratoriju izdelujemo vrhunske protetične rešitve, na katere ne boste dolgo čakali.

Več o laboratoriju
Izrada keramike u zubotehničkom laboratoriju

Certifikati odličnosti

Stručni tim ispred ordinacije u poliklinici

Sodobne ordinacije, opremljene za sprostitev

Vseh 11 ordinacij smo opremili tako, da se v njih vsakdo počuti izjemno prijetno in sproščeno. Pot do naše poliklinike v Zagrebu je zelo enostavna – pred vhodom se nahaja veliko in brezplačno parkirišče, prav tako pa je omogočen dostop invalidnim osebam in staršem z otroki.

11 let vrhunskih zobozdravstvene storitve

Od samega začetka je cilj poliklinike Arena Dental ponuditi najkakovostnejše zobozdravstvene storitve na enem mestu, in to po dostopni ceni in z individualnim pristopom, polnim topline in razumevanja za vsakega pacienta.