hialuronska polnila

Kaj so estetski posegi na obrazu in kaj rešujejo?

Estetski tretmani na obrazu predstavljajo niz postopkov, ki so usmerjeni v izboljšanje videza in kontur obraza ter zmanjšanje vidnih znakov staranja. Ti posegi lahko vključujejo uporabo botoksa, PRP tretmane obraza, hialuronskih polnil in drugih metod, ki ciljajo na doseganje željenega estetskega rezultata. Botoks je pogosto uporabljen za zmanjšanje gub in drobnih linij na obrazu, PRP tretman spodbuja regeneracijo kože in procese obnavljanja tkiv, kar ima za posledico pomlajevanje kože medtem ko hialuronska polnila služijo za povečanje volumna ustnic, zapolnjevanje gub ali izboljšanje kontur obraza.

Estetsko lepotna operacija obraza

Kdo je kandidat za estetsko lepotno operacijo obraza?

Estetsko lepotna operacija obraza je primerna za raznovrstno skupino polnoletnih oseb, ki želijo izboljšati svoj videz ali rešiti določene estetske pomanjkljivosti. To vključuje osebe, ki opazijo gube, izgubo volumna na določenih delih obraza, nepravilnosti v konturah ali znake staranja na svojem obrazu. Potencialni kandidati so tudi tisti, ki želijo povečati volumen ustnic ali zapolniti določene predele obraza, da bi dosegli bolj uravnotežen videz. Prav tako osebe, ki želijo osvežiti svoj videz in povrniti samozavest, so primerni za te tretmaje..

Pomembno je poudariti, da se vsakemu pacientu pristopi individualno, z natančno oceno potreb in ciljev. Strokovnjaki v polikliniki Arena Dental so predani zagotavljanju personalizirane oskrbe, da bi zagotovili najboljše možne rezultate za vsakega pacienta.

Dogovorite si brezplačni pregled

Vrste estetskih posegov v polikliniki Arena Dental:

Hialuronska polnila

Botoks

PRP tretman

V polikliniki ARENA DENTAL nudimo storitve za hitro, nebolečo in varno korekcijo obraza. Za vsakega pacienta izdelamo individualni načrt, s katerim skušamo zadovoljiti vse želje in potrebe posameznika. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga!

Martin Vasilevski, dr. med. dent.

  • VRHUNSKI MATERIALI
  • ZANESLJIVI REZULTATI
Hialuronska polnila

Prednosti estetskih posegov za korekcijo obraza v polikliniki Arena Dental

  • Strokovno svetovanje o vrsti estetskega posega, glede na vaše individualne želje in potrebe
  • Hitri in natančni posegi, ki jih izvajajo izkušeni strokovnjaki za estetsko korekcijo obraza
  • Zagotovilo popolnega zadovoljstva s storitvijo
  • Strokovno svetovanje in podpora ves čas terapevtskega procesa
  • Uporaba vrhunskih materialov, da bi zagotovili visokokakovostne estetske posege in dosegli optimalne rezultate

Zakaj estetika obraza v zobozdravstveni polikliniki?

V polikliniki Arena Dental prepoznavamo pomen ponujanja celovitih estetskih rešitev na enem mestu, da bi zagotovili popolno zadovoljstvo naših pacientov. Naše predanost se ne ustavi le pri izboljšanju nasmeha in doseganju optimalnega zobozdravstvenega stanja, ampak gre še korak dlje. Ponujamo možnost popravka in izboljšanja drugih podrobnosti na obrazu, kar našo kliniko naredi za destinacijo za popolno estetsko preobrazbo.

Dogovorite se za brezplačen pregled!

Prosimo, izpolnite potrebne podatke, da vam lahko ponudimo termin pregleda. Termin vključuje brezplačni specialistički pregled ustne votline, posvet s stomatologom, izdelavo terapevtskega načrta in ponudbo cenovno ugodnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.