BLOG POLIKLINIKE ARENA DENTAL

Resnica o bolečini med in po namestitvi ALL-ON-4: Neboleča rešitev za nov nasmeh v polikliniki Arena Dental

ALL-ON-4 je inovativna metoda za zamenjavo celotnega niza zob v enem posegu. Postopek vključuje vstavitev le štirih zobnih vsadkov v čeljust, ki bodo služili kot osnova za pritrditev trajnih zobnih nadomestkov. Večina vprašanj naših pacientov glede te storitve je povezana z bolečino med vstavljanjem zobnih vsadkov in po celotnem posegu. Vse odgovore boste našli v našem novem blogu!

AVTOR ČLANKA

Poliklinika Arena Dental

Napredek v zobozdravstvu je zagotovil sodobne rešitve za bolnike, ki se spopadajo z izgubo zob ali slabim ustnim zdravjem. Ena najbolj inovativnih in učinkovitih rešitev je ALL-ON-4, revolucionarna metoda, ki pacientom omogoča nov nasmeh z minimalnim nelagodjem in hitrim okrevanjem. V Zobni polikliniki Arena razumemo vašo zaskrbljenost zaradi bolečine in strahu pred zobozdravnikom. V tem blogu bomo razkrili resnico o bolečinah med in po vsaditvi ALL-ON-4 in kako pomagamo bolnikom, da se soočijo s svojimi strahovi in ​​ustvarijo nov nasmeh brez stresa.

Kaj je ALL-ON-4?

Preden govorimo o bolečini, je pomembno razumeti, kaj je ALL-ON-4. To je inovativna metoda zamenjave cele vrste zob v enem posegu. Poseg vključuje vgradnjo le štirih zobnih implantatov v čeljust, ki bodo služili kot osnova za pritrditev trajnih zobnih nadomestkov. Zahvaljujoč tej metodi lahko pacienti dobijo popolnoma funkcionalen in estetsko privlačen nasmeh brez potrebe po vsaditvi posameznega zoba.

13

Minimalno nelagodje med postopkom

Ena največjih skrbi pacientov je občutek bolečine med posegom ALL-ON-4. Vendar pa v Zobozdravstveni polikliniki Arena uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in lokalno anestezijo, da se pacient med posegom počuti udobno. Anestezija bo poskrbela, da bo sam poseg neboleč, naša ekipa izkušenih zobozdravnikov pa bo poskrbela, da se boste skozi celoten proces počutili varno in informirano.

Hitro okrevanje po posegu

Ena od prednosti metode ALL-ON-4 je hitro okrevanje po posegu. Zahvaljujoč natančnemu načrtovanju in minimalnemu številu implantatov imajo pacienti manj nelagodja po operaciji v primerjavi s tradicionalnimi metodami implantacije. Naša ekipa vam bo dala vsa potrebna navodila in nasvete, da boste čim hitreje in lažje prebrodili obdobje okrevanja.

Zmanjšanje strahu pred zobozdravnikom

Zavedamo se, da ima veliko pacientov strah pred zobozdravnikom, kar jim lahko prepreči, da bi poiskali potrebno zobozdravstveno zdravljenje. V Zobozdravstveni polikliniki Arena so naši prijazni in skrbni strokovnjaki predani podpori in razumevanju pacientov, ki se soočajo s strahom. Ponujamo varno in pozitivno vzdušje, ki vam bo pomagalo, da se boste skozi celoten proces počutili sproščeno in udobno.

12

Poskrbite za nov nasmeh brez stresa

ALL-ON-4 je odlična rešitev za paciente z izgubo zob ali slabim oralnim zdravjem, saj zagotavlja dolgotrajen in naraven nasmeh brez stresa. Naši zobni implantati so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in estetski videz. Ne samo, da boste imeli lep nasmeh, izboljšana funkcionalnost vam bo omogočila brezskrbno uživanje v hrani in smehu.

14

Metoda ALL-ON-4 je inovativna in neboleča rešitev za paciente, ki želijo nov nasmeh z minimalnim nelagodjem. V Zobni polikliniki Arena smo predani zagotavljanju najboljše možne oskrbe pacientov, zmanjšanju strahu pred zobozdravnikom in doseganju nasmeha, o katerem ste vedno sanjali. Obiščite nas še danes in ugotovite, kako vam lahko pomagamo do lepega in zdravega nasmeha, ki bo trajal vse življenje. Vaše ustno zdravje in zadovoljstvo sta naša največja skrb!

TUKAJ rezervirajte termin za individualna svetovanja po metodi ALL-ON-4.

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet z zobozdravnikom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.

Zadnje objave

Krvavenje dlesni - naključje ali razlog za skrb?

Preberi več
Preberi več

Krone ali luske: razlike in prednosti

Preberi več
Preberi več