• BREZPLAČEN PREGLED SPECIALISTA
 • ORGANIZIRANA PREVOZ IN NASTANITEV
 • VSA KOMUNIKACIJA V VAŠEM JEZIKU

Pomagali vam bomo organizirati prihod na brezplačen prvi pregled in vam zagotovili brezplačno nastanitev v bližini poliklinike, da bi vam ponudili popolno podporo od začetka do konca zdravljenja. Člani naše ekipe so materni govorci različnih jezikov, zato se boste lahko z njimi enostavno in hitro sporazumeli v svojem jeziku.

Zagotavljamo vam vrhunske dentalne storitve po dostopni ceni

 • NAJVIŠJI STANDARDI

  Pacienti nas najbolj cenijo prav zato, ker ponujamo stomatološke storitve svetovnega razreda po zelo dostopni ceni.

 • GARANCIJA KAKOVOSTI

  Ponujamo večletno garancijo na vse naše protetične rešitve, medtem ko boste na vsadke prejeli kar doživljenjsko garancijo.

 • CERTIFIKATI ODLIČNOSTI

  Kakovost naših storitev in izdelkov zagotavlja certifikat ISO 9001:2015, medtem ko ICERTIAS Customer’s Friend potrjuje naš prijateljski odnos do pacientov.

Oglejte si cenik

Do novega nasmeha v par korakih

 • Stik z nami in dogovor

  Da naredite prvi korak do svojega novega nasmeha, se nam lahko oglasite prek spletnega obrazca, nas pokličete na brezplačno številko 080 2800 ali pa nam pošljete sporočilo prek aplikacije WhatsApp ali Viber.

  Oglasili se vam bodo naši zaposleni, ki so materni govorci vašega jezika, da nam boste lahko svojo težavo z zobmi enostavno pojasnili. Takoj vam bodo predlagali možne rešitve in pojasnili cene posegov ali rešitev glede na težavo.

  Poleg tega se boste lahko takoj dogovorili za termin za brezplačen prvi pregled, prav tako pa vam bodo povedali, koliko prostih dni potrebujete za izvedbo celotnega zdravljenja.

 • Prihod in nastanitev

  Za prvi pregled in izvedbo posega vam bomo zagotovili brezplačno nastanitev samo nekaj minut hoje od naše poliklinike.

  Nastanitev je z javnim prevozom dobro povezana s preostankom mesta in je samo okrog 10 minut oddaljena od središča mesta in glavnih mestnih znamenitosti.

 • Prvi pregled in slikanje

  Na prvem pregledu bomo naredili podrobno diagnostiko vaše dentalne situacije in vam predstavili vse možnosti, ki so na voljo za rešitev vaših težav z zobmi, nato pa bomo pregledali še podroben načrt zdravljenja.

  Če vam bo predlagan načrt v celoti ustrezal, lahko že med prvim obiskom naše poliklinike začnete z zdravljenjem, s katerim vam bomo povrnili najlepši nasmeh na vaš obraz.

 • Zdravljenje in uživanje v oddihu

  Trajanje zdravljenja je odvisno od storitve, ki jo potrebujete, najpogosteje pa traja od 4 do 5 dni. V vsakem primeru boste lahko v tem času uživali v bogati turistični ponudbi Zagreba, mi pa vam bomo vedno na voljo za vsa vprašanja in nasvete o tem, kaj si ogledati in obiskati ali poskusiti.

 • Vrnitev domov z najlepšim nasmehom na obrazu

  Po zaključku vašega zdravljenja in dopusta se lahko tudi v prihodnje zanesete na našo pomoč. Ostali bomo v stiku z vami in vam še naprej svetovali glede vašega oralnega zdravja in dolgotrajnosti vašega novega čudovitega nasmeha.

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet s stomatologom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi. Brez težav nas vprašajte, kar vas zanima – z veseljem vam bomo odgovorili!

Naročite se po spletu

ali nas pokličite na brezplačno številko:

080 2800

Naročite se na brezplačen specialistični pregled

Rezervirajte termin, ki vključuje brezplačen specialistični pregled ustne votline, posvet s stomatologom, izdelavo načrta zdravljenja in cenovno ponudbo potrebnih tretmajev v skladu z vašimi željami in zmožnostmi.

Pred posredovanjem osebnih podatkov Vas prosimo, da si preberete našo Politiko zasebnosti in se seznanite na katere načine skrbimo za Vaše osebne podatke in kakšne pravice vam zagotavljamo.